Starten, groeien en samenwerken met De School voor Ondernemers

Starten, groeien en samenwerken samen met De School voor Ondernemers. Vergroot de slaagkans van je (startende) onderneming en kom werken op de slimste werkplek van Deventer. Wij geven de beste begeleiding. Krijg direct inzicht in de groeipotentie van je onderneming en stem mensen, middelen en gedrag optimaal op elkaar af. Door krachten te bundelen en ondernemers actief aan elkaar te koppelen meerwaarde creëren en economische groei stimuleren. Wij zorgen voor sprankelende tafelsessie waardoor nieuwe samenwerkingen tot stand komen.

Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met voortgezet speciaal- en praktijkonderwijs De Linde, De Marke en Etty Hillersum onder de naam MatchPOinD in bedrijf. Op dit moment loopt er een groenproject op het bedrijventerrein samen met het Deventer Groenbedrijf en leren de leerlingen snoeien en alle werkzaamheden rondom tuinonderhoud.

Ideale werkplekken voor starters met een kleine beurs die in een inspirerende omgeving willen werken. Een betaalbare werkplek tijdelijk of voor vast? Wij leveren maatwerk. Ook zijn onze ruimten geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen. Kom naar de Keulenstraat 16, gelegen in de nabijheid van de A1.

Op Deventer Marktplein kunnen wij vanuit onze netwerken ondernemers, werkzoekenden en bedrijven met elkaar verbinden.

Terug naar het nieuwsoverzicht