Partners


De Persgroep

De Persgroep is met haar multimediale platform De Ondernemer hoofdsponsor en mediapartner van Deventer Marktplein. Multimediapartner De Persgroep gaat voor, tijdens en na Deventer Marktplein met platform de Ondernemer ondernemend Deventer informeren, verbinden en activeren. Exposure gegarandeerd!

  

sponsor_logo_mkb

MKB Deventer

MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. MKB Deventer is dan ook initiatiefnemer van Deventer Marktplein.


Cleantech Regio

In de Cleantech Regio werken de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een schone toekomst. Daarmee koerst de regio op een duurzame economie en samenleving. Een schone toekomst, waarin energieneutraliteit speerpunt is en economie en ecologie hand in hand gaan.


KonnecteD

KonnecteD legt duurzame verbindingen en brengt mensen samen door in te spelen op vragen uit de (arbeids)markt. De bedrijvigheid en werkgelegenheid duurzaam laten groeien: dat is wat KonnecteD samen met u wil bereiken. Iedereen heeft recht op geluk door werk. Ondernemen met karakter, noemen wij dat. Deventer Werktalent, Sallcon en DigiWerkt zijn onderdeel van KonnecteD.

sponsor_logo_gemeentedeventer

Gemeente Deventer

Deventer Marktplein is dé setting waarin ondernemers kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen om hun bedrijf en de lokale economie kunnen versterken. En we kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de bekendmaking van de winnaars van de ondernemerawards. De gemeente Deventer wenst partners, deelnemers en bezoekers een ontzettende inspirerende netwerkdag toe.


Pure Africa Coffee

Wij zijn de koffiepartner van Deventer Marktplein. Pure Africa Coffee verzorgt hoogwaardige koffievoorzieningen bij bedrijven en instellingen. We hebben vijf Afrikaanse koffie karakters waar je uit kunt kiezen. Het zijn allemaal single origin, 100% Arabica koffies. We zijn als social enterprise betrokken bij de landen waar onze koffie vandaan komt. We investeren van iedere verkochte kilo €1,- in microkredieten aan Afrikaanse ondernemers die we zelf beheren. Kom alle koffiekarakters gerust een keer testen in onze showroom aan de Snipperlingsdijk.

sponsor_logo_goaheadeagles

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is veel meer dan een voetbalclub. Voetbal verbindt en onze club wil dan ook een verbindende rol spelen in Deventer en omgeving. Voor alle stakeholders van onze club, supporters, sponsors, spelers, gemeente, bedrijfsleven en media. Met ongeveer 300 leden is de Businessclub van Go Ahead Eagles één van de grootste zakelijke netwerkplatformen van de regio Deventer.


Ongewoon Strategie & Creatie

Ongewoon adviseert en ondersteunt organisaties en bedrijven bij het creëren van een sterke marktpositie en het vergroten van hun merkwaarde. Ze brengen leven in de brouwerij. Strategische keuzes vertalen zij in verrassende, onderscheidende en effectieve campagnes. En wat zij doen is afgestemd op de doelstellingen en ambities van hun opdrachtgevers. Doordacht en resultaatgericht. Enthousiast en proactief. Dat zijn hun kernwaarden.

 

sponsor_logo_netzozeker

Netzozeker

Netzozeker levert ICT-totaaloplossingen en bouwt applicaties voor optimale processen. Bedrijven draaien soepel op onze ICT. Wij verzorgen het complete traject van advies, bouw en beheer, zodat u één vertrouwd aanspreekpunt heeft bij wensen en vragen. Met ICT stellen we onze klanten in staat om het beste uit hun mensen naar boven te halen.
Netzozeker, ICT’ers waarmee je kunt praten.


Plan Effect

De ruime ervaring en professionele aanpak van het organisatieteam van Plan Effect verzekeren u van een kwalitatief uitstekend evenement.

sponsor_logo_dkw

Deventer Kring van Werkgevers

Deventer Kring voor Werkgevers (DKW) geeft graag haar commitment aan Deventer Marktplein omdat dit een succesvol initiatief is om ondernemerschap te bevorderen. Wij willen bijdragen aan het leggen en onderhouden van zakelijke verbindingen. Kijk voor de speerpunten van DKW op www.dkwdeventer.nl


Succesfactor

Het is onze missie om samen met MKB-bedrijven geld te verdienen door online in te zetten. Hierin staat ontzorgen, ondernemerschap en volledige transparantie centraal. De eerste stap is het bewust worden van de noodzaak van een complete strategie.

sponsor_logo_saxion

Saxion

Saxion stimuleert en beloont ondernemerschap. Ondernemerschap betekent voor Saxion pro-actief zijn en initiatieven nemen.www.saxion.nl


Zoomworks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.


Deventer Informatiestad

De komende jaren zijn meer dan 2.000 mensen nodig om de bedrijvigheid in de Deventer informatiesector op peil te houden. Maar hoe halen we die mensen naar Deventer en binden ze aan de stad? Informatie is al eeuwen een handelsmerk van Deventer. Deventer is de thuisbasis van een groot aantal kennisintensieve bedrijven zoals ingenieursbureaus, softwarebedrijven en hightech productiebedrijven. Gemeente Deventer, MKB Deventer en Deventer Kring van Werkgevers werken samen een aan sterke Informatiestad Deventer met een viertal speerpunten: Inspirerend vestigingsklimaat, Innovatief ondernemen, Meer en aansluitend ICT onderwijs, Aanzetten tot samenwerking.


Ondernemershuis Deventer

Op Deventer Marktplein kunnen gevestigde en startende ondernemers voor een goed gesprek en advies terecht bij het Ondernemershuis. Daarnaast zal het Ondernemershuis voor extra reuring zorgen op – en in de week – van Deventer Marktplein met de Deventer Start-up Week. Het Ondernemershuis gaat in de Start-up week er op uit om mensen te inspireren om de stap naar ondernemerschap te zetten. Meer informatie over de Start-up week volgt


Multicopy

MultiCopy staat voor het maximaal ondersteunen van onze opdrachtgevers, in het bereiken van hun communicatiedoelen. Snel, efficiënt en zonder zorgen. Dat is de basis van de verdere groei en ontwikkeling. Want het Multicopy van gisteren is anders dan Multicopy van vandaag en morgen. Tijden veranderen en Multicopy verandert mee. Bij voorkeur als eerste!