Onze elevator pitch

Bestaande relaties verstevigen en nieuwe contacten opdoen. Dat is ieder jaar weer de insteek van Deventer Marktplein.

 

Als ondernemers in hart en nieren, kennen de organisatoren van Deventer Marktplein als geen ander het belang van jezelf in de kijker spelen. Daarom organiseren zij met veel plezier Deventer Marktplein, een podium voor en door ondernemers. Verschillende ondernemers uit de regio zetten zich jaarlijks met hart en ziel in om van Deventer Marktplein een succes te maken. De organisatie van het business event kenmerkt zich als een diverse club specialisten van uiteenlopende Deventerse bedrijven. Bekijk hier al onze partners.

Deventer Marktplein wordt belangeloos gesteund door deze en andere bedrijven. Deze trouwe bijdragen hebben van Deventer Marktplein een jaarlijks terugkerend evenement gemaakt, waar professionals hun voordeel mee doen. Dat gebeurt sinds 2015 in de businesslounge van partner Go Ahead Eagles. Deze locatie biedt een uitstekende aansluiting met de Businesclub als groot netwerkplatform van de regio Deventer.

Onderneem met ons mee en doe ook succesvol en plezierig zaken en bijzaken op Deventer Marktplein. Reserveer alvast voor editie 2017 en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte.

 

Meld je aan!